Mare de Cost-eficiente CeYear 81A Real 6-Motor Militare Nivel mai bun de calitate Fibră Optică Fusion Splicer mai multe opțiuni

Mare de Cost-eficiente CeYear 81A Real 6-Motor Militare Nivel mai bun de calitate Fibră Optică Fusion Splicer mai multe opțiuni

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f11572

Important pentru cumpărător prieten,baza pe final de ordine de cumpărare, vă rugăm să verificați și să accepte cerințele următoare ne-am pus înainte, și poate îndeplini angajamentele în conformitate cu contractul.

Acord cu privire la condițiile de vânzări de mărfuri și de servicii

CeYear 81A Real 6-Motoare Militare de Înaltă calitate, eficiență a costurilor de Fibră Optică Fusion Splicer 5-culori opțiuni

PREZENTARE PRODUS

6481 Fibra Optica Fusion Splicer este de dimensiuni mici fibra optica fusion splicer, utilizate în principal pentru fuziune și protecția comună de comunicații cu fibre.Funcționalitate bogată și ultra-low îmbinare pierdere a face splicer de adaptare la fibra de despicare în diverse medii.Acesta este prezentat cu dimensiuni mici, greutate redusa, fiabilitate ridicată, mai mare de mediu, adaptabilitate, rezistent la praf, rezistent la apă și rezistent la șocuri.Mai multe fuziune moduri și moduri de încălzire sunt disponibile diversificat pentru a satisface cerințele clienților.Fibra de încărcare devine mai convenabil și precis datorită ceramice V-groove de mare precizie, care este ușor pentru curățare și întreținere.Separatorul este capabil de dual-directional de fuziune.Monitorul este un ecran tactil oferă proaspăt proiectat interfețe grafice, care sunt simplu de funcționare.Modular pluggable litiu-ion de mare capacitate asigură o durată lungă de timp operațiunile de teren.Auto mediului sistem de compensare îmbunătățește adaptabilitatea splicer la medii ostile, astfel încât low-loss de îmbinare poate fi rămas consecvent în diverse medii.

FUNCȚII & CARACTERISTICI

· Dimensiuni mici, greutate redusa

· 7s rapid despicare, 15s extrem de eficiente de încălzire

· De 20 de ori mărire imagine, 5mm fuziune pentru ultra-scurt despica lungime

· 300 de grupuri de îmbinare moduri, 100 de grupuri de moduri de încălzire, 10000 grupuri de fuziune înregistrări /64 imagini de depozitare

· Ceramica piciorușului presor, ceramică V-groove, all-in-one de prindere

· Dual-directional fuziune, auto fixare, inteligent căldură psihiatru

· USB și SD card de interfață, de actualizare automată de U disc

· Built-in modular litiu-ion, cel puțin 220 de capete de acuzare de despicare și ciclurilor de încălzire

· GUI (graphical user interface) și ecran tactil, convenabil pentru funcționarea

· Rezistent la praf, rezistent la apă, rezistent la șocuri, mediu mai mare adaptabilitate

DIMENSIUNI și pachet

Dimensiuni mici si greutate redusa, separatorul este ușor de transportat și pot fi ridicați de la o mână.

1.7 kg cu baterie

Rezistent la apă, rezistent la praf, rezistent la socuri, mediu mai mare adaptabilitate

Satisface cerințele IP52

All-in-one instrument de reparare

All-in-one de fixare a satisface fusion cere de mai multe fibre optice, jumperii și cauciuc-cabluri izolate cu o placare cu diametrul de 80 ~ 150µm.

Interfețe grafice și ecran tactil

6481 folosește în întregime nou GUI pe ecranul tactil și în design.Operatorii pot seta splicer și de a cunoaște informații relevante din ea pur și simplu și direct de interfețe grafice.

Inteligent căldură psihiatru

O unitate de detectare este încorporat în sistemul de încălzire.Funcția de încălzire este activată numai atunci când protecția maneca este pus în sistemul de încălzire, pentru a evita utilizarea necorespunzătoare.

Pluggable litiu-ion de mare capacitate

Built-in pluggable litiu-ion de mare capacitate poate răspunde lucru cererii de durată pe tot parcursul zilei (tipic 220 de capete de acuzare de despicare și ciclurilor de încălzire).

Ceramică V-groove și ceramică piciorușului presor

Ceramică V-groove cu mare precizie aduce convenabil și plasarea corectă a fibrelor optice și face curățarea ușoară.

Care transportă caz

Geanta de transport este romanul în design și lumină în greutate, a construit-in compact banc de lucru.Deschideți sau închideți capacul se poate transforma la un banc de lucru.

APLICAȚII TIPICE

6481 Fibra Optica Fusion Splicer este compact echipamente implementarea design-ul de ergonomie, care asigură funcționarea convenabil și la îndemână, care transportă caz.Eveniment foarte scurt fibre poate fi îmbinat cu ușurință.E capabil de construcția și întreținerea de fibră optică, linie de proiecte (inclusiv portbagaj), reparații de urgență, de producție și de testare de fibre optice, dispozitive și de studiu și cercetare în institute.

Opțiuni De Culoare:

1. 4 - Motoare De Aur

2. 6 Motoare De Portocale

3. 6-Motoare Violet

Suplimentare Declarație Privind Taxele De Import Expres Și Logistică:

1. Cumpărătorul este responsabil pentru taxe vamale și locale, taxele de import etc. Prețul de aici nu include destinație taxa de partea cumpărătorului.

2. Poștale de ajustare : Express poștale, în general, la ușa de capital.Comenzi de la distanță orașe poate fi luat compania Expres (DHL/Fedex/UPS/TNT, etc.) poștale de ajustare.Va vom contacta pentru a confirma din nou înainte de expediere.

3. CPF sau CNPJ :cum ar fi țările din america latină, Columbia, Brazilia, Peru, Chile, Argentina, etc., necesită un număr fiscal CPF sau CNPJ pentru vămuire, deci pls lasa aceste informații pentru completarea forme de transport maritim.

4. Cu excepția built-in baterie cu litiu de mașina în sine, baterii AA în toate produsele vor fi mutate atunci când de transport maritim la aviod întârziere sau detenție de vămuire.

5. Ucraina UP servicii de coletărie se limitează numai la următoarele 6 orașe , și destinatarul trebuie să fi o persoană privată. (Kiev,Dnipropetrovsk,Odesa,Harkov,Mariupol și Lviv).

6. Express pentru Rusia : China EMS sau a 3-a Dedicat companii express (implicit Sistemul opțional EMS) sunt preferate pentru shippment ,va vom confirma din nou cu tine înainte de expediere.

7. Gratuit poștale ordinele , vom preferențial trimite-le între companiile de curierat.Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să ne contactați în avans.

Telefoane Mobile & Telecomunicații

Pret

5 697.10lei


Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Appliation: FTTH PON
  • Standard 1: DEEE
  • Tip De Element: FTTH
  • Nume De Brand: Metayco
  • Personalizate: Suport

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea