3/4 Inch Alamă Solidă Furtun Adaptor 4 Atingeți Conectorii Distribuitor Comutatorul Supapei De Grădină Apa Repartitoare

  • Acasă
  • Home & Garden
  • 3/4 Inch Alamă Solidă Furtun Adaptor 4 Atingeți Conectorii Distribuitor Comutatorul Supapei De Grădină Apa Repartitoare

3/4 Inch Alamă Solidă Furtun Adaptor 4 Atingeți Conectorii Distribuitor Comutatorul Supapei De Grădină Apa Repartitoare

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f206046

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Apa reglabil de control al fluxului: 4 port-furtun de gradina conectorul este echipat cu high-calitate ventil cu bilă.Fiecare canal este echipat cu un comutator, și debitul de apă poate fi ușor de controlat de către pur și simplu ajustarea maner din alama masiva.Ajusta cu ușurință fluxul necesar pentru spălare de iarbă, de flori paturi, baie și mașină de spălat.

Heavy-duty alama material: toate-alama structura furtunului 4-way connector accesoriu poate rezista la presiune ridicată, și poate funcționa stabil în diverse medii dure și diferite condiții meteorologice, cum ar fi temperatura ridicată, umiditate ridicată și înaltă presiune.Furtun distribuitor vă oferă o utilizare de lungă durată.

Anti-coroziune și anti-scurgere design: alamă de acest durabil furtun distribuitor este murat și are o excelentă rezistență la coroziune pentru a asigura durabilitatea acestuia.Atașat prime banda este bine închisă pentru a preveni scurgerile.

Ușor de utilizat: conducta De apă splitter poate fi conectat la patru 3/4 inch robinet articulațiilor, fără unelte, și poate găzdui cu ușurință toate furtunuri standard.Top șurub rotative comun crește confortul de instalare și de etanșeitate de utilizare.

Culoare: alama-culoare

Material: alama

Conținutul Pachetului:

1 * separator de Apă

4 * materii Prime curele

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Home & Garden

Pret
141.22lei

94.60lei


Specificatii

  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea