Suport Biți 1/4 Inch Hex Șurubelniță Biți Titularul Extensie Bara Breloc Șurub Adaptor De Foraj Schimba Burghie Titular

  • Acasă
  • Instrumente
  • Suport Biți 1/4 Inch Hex Șurubelniță Biți Titularul Extensie Bara Breloc Șurub Adaptor De Foraj Schimba Burghie Titular

Suport Biți 1/4 Inch Hex Șurubelniță Biți Titularul Extensie Bara Breloc Șurub Adaptor De Foraj Schimba Burghie Titular

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f221292

[Domeniul de aplicare]Universal 1/4 inch (aproximativ 0,6 cm) rapid de prindere hexagonal și 1/4 inch (aproximativ 0,6 cm) hexagonal, convenabil pentru plasarea diferite frecvent utilizate 1/4 inch (aproximativ 0,6 cm) burghie.Se potrivește cele mai multe electric drivere, manual drivere și exerciții, precum și t20 t25 masini de gaurit etc.

[Durabile]burghiul adaptor de priza este realizat din Metal, care este durabil, ușor și puternic, care garanteaza durata sa de viață.

[Cum Funcționează]Acest suport pic breloc are un rulment care să dețină biți, și lucrează ca un diapozitiv sau clichet de blocare.Acest lucru vă permite să schimbați cu ușurință burghiu cu o singură mână.

[De mare Capacitate]powerball de blocare de foraj titularul poate transporta instrumente de foraj cu o greutate de până la 500 de grame.Burghiul nu este ușor să scadă.

1/4inch prindere Hexagonal de Șurubelniță Titular: Setul include 1/4 Hex Coadă Breloc de Tije de Extensie cu Black Metal Agățat Catarame Compatibil cu cele mai multe 1/4 Viteza Hex Mânere și 1/4 Hex Prize și set de șurubelnițe electrice, de mână șurubelnițe și burghie.

Portabil & Aplicarea pe scară Largă: de dimensiuni Mici, ușor de transportat, poate fi folosit pentru diverse masini de gaurit, masini de insurubat, etc. Poate fi de asemenea folosit ca un breloc.

tip: O

Culoare:negru

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

12 x 1/4 hex tijă mâner breloc tija de extensie

2 x agățat de metal cataramă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Instrumente

Pret
84.89lei

67.05lei


Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Tip: Centrul De Burghiu

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea