Universal Roll Bar Mount LED UTV plafoniera Cu Comutator lumini de Interior Pentru Polaris RZR ATV Kawasaki

Universal Roll Bar Mount LED UTV plafoniera Cu Comutator lumini de Interior Pentru Polaris RZR ATV Kawasaki

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f317739

Universal Roll Bar Mount LED UTV plafoniera Cu Comutator lumini de Interior Pentru Polaris RZR ATV Kawasaki

LUMINOZITATE MARE - puternic roll bar mount lumină LED-uri dau de tone de lumină dintr-un astfel de pachet mic.Construit cu totul 18pcs mare puternic chips-uri, 9pcs LED chips-uri emit lumină Albă strălucitoare pentru iluminare strălucitoare și creșterea vizibilității, alte 9pcs LED chips-uri emit lumina rosie de avertizare pentru ceilalți oameni,mai moale luminozitate, dar nu orbitoare.

/

LUMINOZITATE MARE - Aceste puternice roll bar mount lumină LED-uri dau de tone de lumină de la un astfel de pachet mic.Construit cu totul 18pcs mare puternic chips-uri, 9pcs LED chips-uri emit lumină Albă strălucitoare pentru iluminare strălucitoare și creșterea vizibilității, alte 9pcs LED chips-uri luminoase emit lumină Verde pentru vânătoare și protejarea vederii.

APLICAREA pe scară LARGĂ - Universal cu LED comutator poate fi montat aproape pe oriunde vrei.Se potrivește pentru toate patrati si rotunde bar până la 4inch curea diametru, și pot fi adsorbite pe suprafețe metalice netede.Ele pot fi pe larg applicate pentru cele mai multe vehicule și dispozitive, cum ar fi ATV-UTV RZR Auto Biciclete Motociclete Polaris Camioane Off-road Ranger Barca și așa mai departe.

DURABILITATE MARE - Cu greu fum capac negru, strâns carcasa rezistentă la apă și durabil PE-PE-PE comutator, LED-ul roll cage luminii sunt efectiv rezistent la zgarieturi, dustresistant, rezistent la apă și poate fi apăsat de peste 10.000 de ori.De mare putere, dar consumul redus, ceea ce duce la incredibila durata de viata de peste 50.000 de ore.

INSTALARE UȘOARĂ - Fără cabluri&de foraj necesare. 2 moduri de instalare.Opțiunea 1: folosiți detasabil din Nailon Autocolant curea cu atașament pentru a monta pe orice rotunde sau pătrate bar în termen de 4 inch diametru.Opțiunea 2: pune bază magnetică a adsorbi pe suprafețe metalice netede.Apoi instalarea de locuri de muncă este finalizată - foarte usor de instalat LED-uri de iluminare interioară.

Alimentat de 3PCS baterii AAA (NU sunt INCLUSE).

tip: O: fumat shell alb și roșu/B: transparent, alb coajă și lumina verde

culoare: negru

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x Roll Bar Mount Lumină LED-uri

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Motocicleta Echipamente Si Piese De Schimb

Pret
124.35lei

55.95lei


Specificatii

  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea