PD QC3.0 Masina Încărcător Priză de Încărcare Rapidă Dual USB Încărcător de Priza de Panou Adaptor de Alimentare 12/24V Pentru Camioane Rulote Accesorii

  • Acasă
  • Fereastra Din Spate
  • PD QC3.0 Masina Încărcător Priză de Încărcare Rapidă Dual USB Încărcător de Priza de Panou Adaptor de Alimentare 12/24V Pentru Camioane Rulote Accesorii

PD QC3.0 Masina Încărcător Priză de Încărcare Rapidă Dual USB Încărcător de Priza de Panou Adaptor de Alimentare 12/24V Pentru Camioane Rulote Accesorii

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f36036

Caracteristici

1.PD USB-C de Încărcare Rapidă Livrare de Energie 3.0 port USB-C livra 30W powerat 3X viteza în 30 de minute.(Pentru încărcare rapidă: necesitatea de a utiliza cu USB-C PENTRU cablu.)

2.Încărcare rapidă Porturi Tip: Quick Charge 3.0 Oferă de 4 ori mai rapid de încărcare de viteză pentru dispozitivele compatibile.Capabil de a percepe dispozitivele compatibile până la 80% în doar 35 de minute.

3.Nu este Nevoie pentru a Detalia Găuri Mari + Praf ,Nailon locuințe a eficient rezistenta la zgarieturi si acest produs, de asemenea, de proiectare a Praf pac, pac protejează eficient încărcătorul împotriva brusc stropi de apă și praf.

4.Pur și simplu de instalare este suprafața de montare instalare.Dispozitivul poate fi instalat pe o suprafață plană, fără a fi nevoie să taie o gaură mare, doar o mică gaură pentru a pune sârmă, ușor pentru a fi instalat în termen de 20 de minute.Universal potrivit pentru cele mai multe 12V/24V de Vehicule, Masini, Motociclete, Barci, RV.De intrare: 12V-24V, Output: 5V 4.8-O, lumina albastra este întotdeauna atunci când alimentarea este pornită.

5.Compatibilitate mai mare Taxa de toate Pentru dispozitive iOS.Incarcator auto adaptor taxe dispozitivul mobil la maxim viteza de încărcare aparatul dvs. acceptă.

Caietul de sarcini

36W QC3.0+PD Dual USB Încărcător

Tip: Masina De Încărcare Rapidă Soclu

Material: ABS

Culoare: Negru

Intrare: DC 12V-24V

Ieșire: 5V 4.8-O

Producția de port USB: PD+QC3.0

Max Ieșire: 36W

Lnstallation: Montare Pe Suprafață

Metoda de cablare: firul negru la polul negativ, iar firul roșu la polul pozitiv

Dimensiune: 65x39mm

Se potrivesc pentru cele mai multe 12V/24V de Vehicule, Masini, Motociclete, Barci, RV

Pachetul include:

1buc* QC3.0+PD Auto Incarcator Priza

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Fereastra Din Spate

Pret
32.83lei

16.39lei


Specificatii

  • Tip De Material: ABS
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Tensiune: 12V
  • Interfață: Usb2.0
  • Caracteristici Speciale: PD+USB, Capac De Praf
  • Articol Greutate: 40gkgkg
  • Origine: China Continentală

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea