Wireless Bluetooth Transmițător FM Dual USB Încărcător MP3 Player Handsfree Accesorii Auto Bluetooth 5.0 LED Radio Auto

  • Acasă
  • Fereastra Din Spate
  • Wireless Bluetooth Transmițător FM Dual USB Încărcător MP3 Player Handsfree Accesorii Auto Bluetooth 5.0 LED Radio Auto

Wireless Bluetooth Transmițător FM Dual USB Încărcător MP3 Player Handsfree Accesorii Auto Bluetooth 5.0 LED Radio Auto

Rating

0/5

(0 Recenzii)

Descriere

Sku: f63682

Caracteristici Produs:

De înaltă Performanță Bluetooth Transmițător FM: Solid Bluetooth și FM conexiuni reda muzica direct de pe telefon la masinile voastre sistem de sunet.

Ușor de Asociați: asociați cu Ușurință smartphone-ul în câteva secunde și reda muzica direct de pe telefon pentru masina ta are sistem de sunet.Acest lucru se va conecta automat la sale memorat dispozitiv Bluetooth asociat la putere pe.

Tensiune de Afișare: afișare Tensiune caracteristică asigură securitatea memento dintr-o privire.

Apeluri Hands-Free: Bluetooth 5.0 tehnologie oferă o conexiune stabilă și echo anulare a reduce zgomotul de fundal pentru apeluri mai clare.Built-in microfon cu Anularea Ecoului si a Zgomotului de (CVC) tehnologia poate crea în mod eficient full duplex sunet de calitate.Răspunde cu ușurință la/reapelare/respingerea sau terminarea unui apel, pur și simplu faceți clic pe un buton.

Două Porturi USB: Vine cu 5V-2.1 a si 5V-1A două porturi de încărcare, puteți obține dvs. de dispozitive complet încărcată în scurt timp, suport încărcarea a două dispozitive simultan.Vă ajuta să vă bucurați într-stereo al mașinii de streaming și încărcați dispozitivul inteligent în același timp.

3 Muzica: Suport de Muzică Bluetooth/ USB Disk/ TF Card / MP3 player de muzică.Conectați telefoanele Inteligente sau alte dispozitive Bluetooth activate prin Bluetooth pentru streaming de muzică, sau puteți introduce o unitate flash USB sau un card TF (max 32GB) pentru a vă bucura de muzică.Flux muzică și apeluri direct de pe dispozitivele Mobile la sistemul stereo auto prin semnal radio FM (87.5-108.0 MHz).

Siguranță: Asigurați-vă de conducere în condiții de siguranță, fără tulburări.

Compatibilitate: potrivit pentru cele mai multe smartphone-uri, tablete, și mai multe dispozitive echipate cu tehnologie Bluetooth, cum ar fi, iPhone, iPad, iPod, Tableta, Samsung, precum și alte Smartphone-uri Android.

Caietul De Sarcini:

Material ABS

Display LED ecran dot matrix

Bluetooth versiunea V5.0

Bluetooth banda de 2.4 GHz-2.48 GHz

Transmisie Bluetooth distanta de 5m

Frecventa FM 87.5-108 mhz

FM distanta de transfer 2meters

Tensiune de intrare 12-24V

Ieșire 5V/3.1 a

Pachetul Include:

1xCar Bluetooth Transmițător FM

Vă mulțumesc pentru atenție, puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Fereastra Din Spate

Pret
30.47lei

19.80lei


Specificatii

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Transmițătoare FM

Scrie recenzia ta

Toate comentariile

Ați putea dori, de asemenea